Kanske jag också kan lära mig åka skridskor?

Jag erkänner – jag är 36 år och kan inte åka skridskor. Mer därtill, jag kan knappt gå ute när det är halt ute. Men så läste jag om hur man i Karlskoga kommun på ett fantastiskt sätt nu möjliggör för människor med funktionsnedsättning att få pröva åka skridskor genom en skena som sitter fast i taket och som gör att man inte ramlar. Det vore något för mig!

Karlskogas initiativ är lovvärt – människor med funktionsnedsättningar ska kunna leva aktiva liv och ta del av idrotts- och kulturutbud. Med hjälp av olika hjälpmedel och stöd möjliggörs det på ett bra sätt.

Det är en bra prioritering att Karlskoga satsar på att låta fler människor idrotta!

Det är 261 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *