Gott Nytt Valår!

I skrivande stund är det inte många minuter kvar på år 2017. Jag kommer sammanfatta mina tankar om året någon gång den första veckan, men visst är det ett dramatiskt år vi lämnar oss. Terrorattentatet i Stockholm i april kommer vara ett av de mest bestående minnena. #Metoo-upproret likaså.

Under 2018 hoppas jag på svenska OS-framgångar i vinterspelen, VM-guld i fotboll och socialdemokratiska valframgångar. Jag hoppas på friska barn och ett hälsosamt och lyckligt år för er alla!

Gott Nytt År!

Det är 252 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *