Klokt att avskaffa onormaltiden.

Det kanske kan tyckas perifert, men äntligen har en riktig debatt påbörjats om huruvida tidsomställningen två gånger per år bör upphöra. Jag tycker det. Jag tycker att det är orimligt, 2018, att vi ställer om klockorna för att anpassa oss till den gamla tidens behov av anpassning till vintermörkret eller sommarljuset.

Regeringen är tydlig med att de är beredda att diskutera frågan om det finns ett stöd bland svenska folket. Jag hoppas det gör det. Oavsett om det är en timme hit eller dit på hösten och våren påverkar det många. Det känns ”onormalt”, oavsett om det är normaltiden vi har kommit till eller lämnat.

Det är dags att lämna ”onormaltiden” bakom oss. Mer än en timme bakom oss.

Det är 220 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *