Kom igen nu Örebro hockey!

Jag har sedan barnsben hållit på Leksands IF i ishockey, men följer givetvis Örebro hockey, extra mycket nu när inte Leksand spelar i SHL. Idag förlorade Örebro sin sjunde raka match. Laget ligger nu tredje sist och om inget händer riskerar Örebro hockey få lämna SHL.

Jag hoppas att de inte gör det. Jag hoppas på att få se Örebro – Leksand i SHL nästa säsong.

Det är 219 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *