Bra att vi som parti fortsätter att ta #metoo på allvar

Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad ordnade idag en särskild dag där frågor rörande jämställdhet i partiet, och efterdyningarna av #metoo hanteras. Frågorna får inte dö ut. Medlemmar i partiet som har upplevt saker måste få chansen att berätta. Saker måste förändras.

Det är ett arbete som fler politiska partier måste ta efter.

Det är 212 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *