Skandalerna på NKS ska inte få komma till Örebro

Varje dag kommer nya avslöjanden om Nya Karolinska i Solna, Moderaterna i Stockholms läns landstings skötebarn, som bara blivit mer och mer skandalomsusat. Peter Wolodarski skriver en bra sammanfattning i dagens DN om vad som har skett.

Jag är förvånad över att Moderaterna i Stockholms län så har tappat greppet om utvecklingen. Det har nu gått från att vara ett snuskigt dyrt sjukhusbygge till en rejäl härva med familjeband och konstiga korrupta förhållanden.

Är det så här Moderaterna vill bedriva sjukvård vill jag inte låta dem bedriva den i Örebro län.

Det är 211 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *