Trevlig Alla hjärtans dag med Lena Rådström Baastad!

Idag besökte min partisekreterare, Lena Rådström Baastad, sin hemkommun Örebro. Eller, besökte och besökte, hon bor ju här.

Hon började dagen på företagsbesök på Suzuki Garphyttan och fortsatte sedan till Vivalla där hon fick information om det kommunala fastighetsbolaget Västerportens arbete med att skapa fler lokaler, och fler jobb, i Vivalla. Lena Rådström Baastad var med och beslutade om många av de satsningarna i hennes roll som kommunstyrelseordförande. Hon besökte också föreningen Vivillalla, där kvinnor får jobb genom att bland annat göra syjobb åt Ikea i Örebro.

Dagen avslutades på Örebro universitet och ORULOG, ett nytt forskningscenter om hållbar logistik tillsammans med regionrådet Irén Lejegren och kommunstyrelsens ordförande Kenneth Nilsson.

Jag var med i Vivalla, det var så roligt att se hur väl hon togs emot av personer som kände igen henne. Många ville kramas och säga hej!

Lena Rådström Baastad toppar vår riksdagslista 9 september. Det ska bli kul att kampanja med henne i valrörelsen igen!

Det är 208 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *