Saga Norén, länskrim Malmö

Ikväll sändes det sista avsnittet av succéserien ”Bron”, och jag tänker inte avslöja något för den som ännu inte har hunnit se färdigt serien.

Att Saga Norén, länskrim Malmö, går till historien som en av svensk TV:s märkligaste poliser kan man lugnt säga. Samtidigt tycker jag att hela serien ibland varit märklig. Hur kan nästan alla i Sverige prata rikssvenska? Hur kan alla förstå danska så lätt, fast de uppenbart inte är skåningar. Sådant kan jag fundera på så här på söndagskvällen.

Men en sak är säker; jag kommer sakna Bron.

Det är 204 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *