Sagan om Östersund kommer berättas länge

Jag har varit en fan av fotbollslaget Arsenal sedan barnsben, sedan svenske Anders Limpar spelade där. Ändå hade jag lite svårt att helhjärtat hålla på laget ikväll, när jämtska Östersund gästade och ledde med 2-0 i London. Ett mål till hade inneburit förlängning, givet att Arsenal hade misslyckats med att göra något mål.

Att Östersund gått så här långt i Europa League är helt otroligt. Sagan om det lilla fotbollslaget i norr kommer att berättas länge. Det här är Buster på riktigt.

Det är 200 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *