Mindre än 200 dagar till valet – nu börjar det bli dags att ta ställning

Det är 199 dagar till valet. Mycket tid återstår för den som fortfarande undrar hur hen ska rösta den 9 september. Men kanske börjar vägvalet bli tydligare? Ska Sverige fortsätta vägen med satsningar på välfärden, eller ska vi återgå till verkningslösa skattesänkningar för den som redan har?

Jag tror många läste debattartikeln från Staffan Werme, tidigare kommunstyrelseordförande i Örebro, om ”hur dåligt det går nu för Örebro”. Men jag tror få kände igen sig i den bilden. Kommunstyrelsens nuvarande ordförande Kenneth Nilsson svarar bra idag.

Vill vi tillbaka till den politiken Staffan Werme, Moderaterna och Liberalerna stod för? Vill du det?

Du har 199 dagar på dig att bestämma dig.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *