Lite slajm som är ok för huden

Det går många trender och moden i vad barn och unga ägnar sin tid åt. För något år sedan gick alla och tittade i sina mobiler och jagade Pokemons. Sen kom ”fidget spinners”, såna snurror som kunde blinka och lysa och allt vad det nu var.

Slajm är något som många också gillar, min dotter gör det fortfarande, men många av de produkter som finns på marknaden är inte särskilt bra för huden om man exponeras för det under en längre tid. Därför kan man enkelt göra det själv.

Vi har hittat ett recept från en kvinna i Örebro som bara innehåller bra produkter, till skillnad från andra recept som innehåller saker som heller inte barn ska exponeras för.

Slajma på!

Det är 198 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *