Härligt med SHL i Örebro även 2018/19

Usch, det blev en riktigt spännande säsong men Örebro hockey avslutade ändå väldigt fint. Matchen mot Mora hade kunnat bli en nagelbitare, men nu spelade ju Örebro riktigt bra så gårdagens match mot Djurgården blev betydelselös.

Jag är glad att Örebro HC spelar i SHL även nästa säsong. Nu hoppas jag att de får möta Leksand där!

Det är 182 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *