Krogtätheten ökar i länet – sa inte dysterkvistarna att det skulle bli tvärtom?

Minns ni valrörelsen 2014? Från högerhåll och Svenskt näringsliv hette det att om Socialdemokraterna skulle vinna valet skulle det bli så svårt att driva restaurang i Örebro att de flesta skulle bli tvungna att klappa ihop.

Så blev det inte. Långt därifrån. Tvärtom, nu ökar krogtätheten i stora delar av länet och i hela landet. I Örebro är utvecklingen enorm.

Då hette det att ”Dubbelstöten” skulle ta död på restaurangnäringen i Sverige. Nu försöker borgerligheten hitta nya skrämselargument. De har haft fel hittills. Inget tyder på att det är någon ändring på G.

Det är 169 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *