Zlatan är alltid Zlatan, men Sverige är större än så.

Zlatan har landat i Los Angeles och gjort sin första träning med sitt nya lag. Han kommer säkert kunna lyckas i MLS, och det ska bli kul att följa.

Om mindre än tre månader är det fotbolls-VM och det börjar nu, igen, pratas om Zlatan i landslaget. Visst vore detspännande, samtidigt inte enbart positivt. Jag tror på Jannes lagbygge i VM, och att Sverige är större än Zlatan. Men visst, ställer han upp är han given.

Vad tycker du?

Det är 163 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *