Zlatan är alltid Zlatan, men Sverige är större än så.

Zlatan har landat i Los Angeles och gjort sin första träning med sitt nya lag. Han kommer säkert kunna lyckas i MLS, och det ska bli kul att följa.

Om mindre än tre månader är det fotbolls-VM och det börjar nu, igen, pratas om Zlatan i landslaget. Visst vore detspännande, samtidigt inte enbart positivt. Jag tror på Jannes lagbygge i VM, och att Sverige är större än Zlatan. Men visst, ställer han upp är han given.

Vad tycker du?

Det är 163 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *