Poäng för Ericsson – kan bli en rolig säsong!

Ett mycket fint race från Marcus Ericsson i Bahrain idag gjorde att han slutade på en 9:e plats, och tog poäng i andra Formel 1-tävlingen i år. Den första, i Australien, tog ju slut alldeles för snabbt men idag gick han till det.

Jag tror att Marcus Ericsson kommer att ta fler poäng under säsongen. Det kommer att bli spännande i kommande race för att se om formen håller i sig. Att Örebro (och Kumla) har en världsstjärna i en av världens mest tv-mässiga sporter betyder mycket. Det ska bli roligt att följa resten av säsongen.

Det är 154 dagar till valet.

 

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *