Fredagen den 13 – otur?

Fredagen den 13 – för många vidskepliga en riktig otursdag. Tänker man efter kan man säkert komma på otaliga saker från denna dag, men det är ju inte riktigt samma sak som att det som drabbat dig beror på datumet.

Några som har lite otur, oavsett dag, är Moderaterna. Den skattesänkning som de föreslår i valet, visar det sig nu, har de räknat helt fel på. De har trott att den kostar 150 000 000 varje år, men på grund av Örebros befolkningsmässiga tillväxt ökar också skatteintäkterna och därmed blir det dyrare och dyrare för varje år, med den där skattesänkningen.

Det är oroande att Moderaterna inte begriper kostnaderna för sina egna förslag, och hur man räknar.

Det är 149 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *