Det svenska musikundret är starkt, men en stjärna har slocknat

Tim Bergling, mer känd under artistnamnet Avicii, är död. Han dog idag, bara 28 år gammal.

När man såg de stora arenor han fyllde och hörde om det antal lyssningar hans musik har genererat på de stora streamingtjänsterna, som Spotify, förstår man att han var något alldeles extra. Han var en av vår tids absolut största artister.

När en så ung människa dör är det tragiskt på så många sätt. En svensk musikstjärna har slocknat, liksom ett ungt människoliv. Det är mycket sorgligt. Miljontals fans sörjer idag.

Det är 142 dagar till valet

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *