Trygghet före skattesänkningar

Igår avslutades Sveriges största brottsförebyggande konferens, Råd för framtiden, i Örebro. Bland annat talade Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) på konferensen och han fick stora applåder för sitt tal.

Efter sitt tal gjorde Morgan Johansson, tillsammans med Kommunstyrelsens ordförande Kenneth Nilsson (S), ett besök på polisstationen i Vivalla för att få en bild av det trygghetsskapande arbetet där.

Tillsammans med socialdemokratiska partikamrater pratade han sedan med människor i området om vilka trygghetssatsningar Socialdemokraterna i Örebro vill göra kommande mandatperiod.

Under kommande veckor kommer jag ha ett trygghetsfokus på den här bloggen. Hör gärna av dig till mig vilka satsningar på människors trygghet du vill se i Örebro framöver. Vi har råd att prioritera välfärd och trygghet, när vi inte sänker skatten.

Det är 141 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *