Vi var fler än två frivilliga ute på Marieberg igår

Lite tråkig och missvisande rapportering om gårdagens organiserade vuxenträff i Marieberg, i dagens NA. Det var inte ”bara två” frivilliga som dök upp ute vid Marieberg igår, utan vi var minst ett tjugotal. Sen att merparten var organiserade i föreningslivet, i ”Nattvandrarna” eller olika församlingar, är en sak.

Jag var där. Jag kanske inte räknas som ”frivillig” i det att jag är förtroendevald politiker, fast jag var där ”frivilligt” och oorganiserat. Med mig var ganska många, dock de flesta aktiva i olika föreningar. Det är givetvis positivt.

Jag önskar att fler vuxna kommer ut till Marieberg, kanske redan ikväll och nästa helg, även om det inte är organiserade promenader då. Det har en lugnande och trygghetsskapande effekt.

Ta med en termos kaffe, en reflexväst, samla ett par vänner och åk ut! Så skapar vi trygghet och säkerhet för våra ungdomar.

Det är 134 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *