Arbetslösheten sjunker (s)nabbt!

Arbetslösheten sjunker i hela landet!

Alla som kan jobba ska jobba, det är så vi finansierar vår gemensamma välfärd. Arbetsmarknaden är stark, 300 000 fler jobbar sen den S-ledda regeringen tillträdde och arbetslösheten sjunker i hela landet, både bland inrikes och utrikes födda. Jobben är grunden, så bygger vi ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6950890

Det är 118 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *