Socialdemokraterna fortsätter att kampanja och prata med örebroarna!

Socialdemokraterna i Örebro har under de tre första veckorna i maj bedrivit en intensiv kampanj och knackat tusentals dörrar och pratat med mängder av örebroare. Kanske har också du fått ett besök och samtalat kring vilka satsningar på trygghet som vi tillsammans kan göra, istället för att sänka skatten så som Moderaterna i Örebro vill. Läs mer om våra förslag här.

Det går riktigt bra! Så bra, att vi inte riktigt vill sluta än. Därför fortsätter vi att knacka dörr och föra samtal med människor! Kom med du också, det är roligt och tillsammans kan vi bidra till att Örebro, Örebro län och Sverige ska fortsätta framåt tillsammans. Kontakta mig så säger jag hur just du kan bidra!

Det är 111 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *