Äldres ensamhet ska brytas

Många bra förslag kom idag från Socialdemokraterna. Ett av dem handlade om en satsning på att bryta äldres ensamhet, exempelvis genom ett stöd så att fler kan idrotta. Det är också bra för folkhälsan.

I Örebro kommer vi socialdemokrater att presentera flera satsningar som handlar om att bryta äldres ensamhet. Det är inte värdigt att man ska vara ofrivilligt ensam när man är gammal. Här behöver vi alla bidra för att förändra.

Det är 110 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *