#Stoppavinstjakten

Den 7 juni röstar Sveriges riksdag om lagförslaget som kan göra så att våra skattepengar avsedda till barnens förskola och skola, och till de vårdbehövandes äldreomsorg, går just dit och inte till stora övervinster till ägarna. Rätt så rimligt, kan man tycka.

Men högerpartierna; Sverigedemokraterna och borgarna, säger att de kommer att rösta nej. Här står de långt ifrån sina egna väljare. Så långt man kan komma, en tydlig majoritet även av högersympatisörer vill begränsa vinsterna.

Socialdemokraterna är tydliga. Vi vill stoppa vinstjakten. Därför lanserar vi nu kampanjen #Stoppavinstjakten där alla insatser behövs. Det enklaste du kan göra  är att skriva på vår namninsamling som finns här. Det bästa du kan göra är att bli medlem i Socialdemokraterna och komma med i arbetet för en välfärd utan vinstjakt. Det viktigaste du kan göra, är att rösta på Socialdemokraterna den 9 september.

Nu gäller det! #Stoppavinstjakten

Det är 109 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *