Förskolan före skattesänkningar

Jag läste artikeln om länsborna som manifesterade för en bättre förskola. Det glädjer mig, när medarbetare tydlig tar ställning för vad som skulle krävas för att göra deras arbetsplats, och en viktig del av vår gemensamma välfärd, bättre. Resurser!

Sverige har inte råd att sänka skatterna på det sättet som högern vill, samtidigt som vi förbättrar välfärden på det sättet alla säger sig vilja. Vi socialdemokrater är tydliga. Vi sätter barnen och förskolan före stora skattesänkningar.

Det är 104 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *