Grattis alla studenter!

GRATTIS ALLA STUDENTER!

Idag gratulerar vi alla Örebros studenter på er dag! Vi gläds med er och hoppas att ni får en studentdag värd att minnas resten av livet!

Vi hoppas och tror att den ljusnande framtiden är er! Tack vare den höga byggnadstakten har Örebro gått från bostadsbrist till att 2017 nå balans på bostadsmarknaden. Nu har också en modell för att möjliggöra lägre hyror i nyproduktion tagits i bruk, något Örebro varit först i landet med att pröva. Ungdomsarbetslösheten i Örebro och i Sverige är den lägsta på många, många år!

Grattis till allt ert slit. Lycka till i framtiden! Fy (valfritt ord) vad ni är bra!!!

Det är 93 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *