HÄCKSTRA HÄCKSTRA. HÄGG UT HÄGG UT.

En person (som råkar vara tidigare journalist på NA), har klippt sin häck. Det var hon inte tvungen att göra. Men hon har gjort det.

Radion rapporterar om detta.

Det är på riktigt att de gör det, men mitt inlägg är mer menat att vara lite lättsamt. Men det finns en allvarlig underton. Våra medier ger oss inte hela sanningen, och den sanning vi får av dem kan ibland handla om sådant som är lite mer perifert.

Vi behöver bli bättre på att gå ut och hitta våra sanningar. Då blir samhället tryggare, när intresset för fake news minskar.

Det är 80 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *