Backa Durmaz

Jimmy Durmaz föddes 22 mars 1989 i Örebro. Han spelade fotboll i Västers stolthet BK Forward mellan 2005-2008 då han värvades av Malmö FF. Där vann han SM-guld och blev proffs. Han spelar nu i en av världens bästa ligor, den franska toppdivisionen. Igår fanns han på plan när mitt landslag mötte världsmästarna, tillsammans med ytterligare en västerprofil, Isaac Kiese Thelin, fostrad i Karlslunds IF, född och uppvuxen i Örebro.

Jag är stolt över dessa svenska örebroare, men skäms ögonen ur mig över hur andra svenska män beter sig.

Nu laddar vi om till onsdag. Alla måste vara på topp. #backadurmaz#hejasverige

Det är 77 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *