Vilken bragd!

Jag trodde på Sverige före VM och jag trodde på Sverige före matchen idag, men jag vågade inte riktigt hoppas ändå. Och framförallt trodde jag inte att det skulle gå så HÄR bra. Det är galet med Tyskland så klart. Men än mer galet med hur Sverige skötte det här.

Tack för underhållningen som nu fortsätter. På tisdag spelar Sverige åttondelsfinal mot Schweiz. Heja Sverige.

Det är 74 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *