Snyggt jobbat Frankrike – tack för underhållningen Kroatien!

Den minnesgode bloggläsaren minns kanske att jag tippade Frankrike som världsmästare innan mästerskapet drog igång. Och det gick ju fint! Vilket mästerskap det har varit, med många dunderöverraskningar, Sveriges framgångar och alla mål!

Finalen blev roligare än vad en final brukar vara. Jag tycker synd om Kroatien, men de har gjort ett fantastiskt VM och bör vara stolta! Nu är det drygt 4,5 år kvar till VM i Qatar (som spelas på vintern 2022), jag ser redan fram emot det!

Det är 56 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

4 reaktioner till “Snyggt jobbat Frankrike – tack för underhållningen Kroatien!”

 1. Grattis då trots allt – du tippade rätt.
  Inga känslor för de blåe – däremot hoppades jag på Kroatien.

  VM 2022 ska inte tillåtas genomföras i Qtar, detta snuskigt rika muslimska familjeemirat – en stor skandal från början – stor terrorsponsor och enligt experter hemmabas för MB Muslimska Brödraskapet. Sponsrar moske´byggen i Europa, äger PSG
  Hamas ledare bor på lyxhotell i Doha.

  För att inte glömma de ca 1000 bl.a.Nepalesiska livegna gästarbetare som fått sätta livet till i arenabyggen under åren.

  Många år har redan passerat – vad händer ? ok ”money talks”

  Fint att SVT-studion avslutade med stor kritik och skepsis inför Qatar som värdland.!
  Skulle inte resa dit ens om jag blev bjuden.

  1. Nej, det känns som att andra värden än de idrottsliga stod i centrum när det beslutades!

 2. I mina ögon skulle dom 2 första franska målen inte blivit av, om man tycker det är snyggt jobbat att filma till sig en frispark i det läget tycker jag man är fel ute, straffen ytterst tveksam.

  1. Man kan så klart ha synpunkter på vissa domslut, men i det stora hela är ju Frankrike välförtjänta världsmästare, sett till hela turneringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *