Måtte det regna snart!

Jag tillhör inte riskgrupperna, men som småbarnsförälder tänker jag på den extrema värmen ur ett mänskligt perspektiv. Som politiker med ansvar för sociala frågor tänker jag extra mycket på de äldre  och som jobbar under sommaren i välfärden. Jag hoppas för allas skull att svalkan kommer snart.

Och jag tänker på bönderna, hjältarna, som i extrema värmen drabbas något oändligt. Och på alla som kämpar nu, dag och natt ut och in, för att göra det tryggt och säkert för oss när det brinner på så många ställen.

Vad drar vi för slutsatser av detta? Kommer vi prioritera upp klimatfrågan innan det blir ännu mer för sent?

Det är 55 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *