Skansen och Grönan!

Ännu en dag i huvudstaden, och idag blev det Skansen och Gröna Lund.

Det är extra roligt att återupptäcka sttällen, men nu med ett barn. Nu kan man se saker från ett annat håll när man är med ett barn. Alla äventyr, och framförallt alla vackra vyer om finns i vår vackra huvudstad.

på Grönan fick jag också chansen att säga hej och heja till Örebros egna stolthet, Jimmy Durmaz!

Det är 53 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *