Kulturen för viktig för tjafs

Arbetet med det nya Kulturkvartet har nu dragit igång. Förutom ett helt nytt stadsbibliotek och nya lokaler för musikskolan kommer det rymmas massor med bra saker där. Jag ser fram emot att se det färdigt. Vi socialdemokrater vill dessutom se en samlingsplats för äldre för att bryta ofrivillig ensamhet där, och varför inte den centrala fritidsgården som vi lovar skapa, om vi vinner valet?

Liberalerna har alltid varit för Kulturkvarteret, men nu vacklar de. Det är inte första gången Liberalerna i Örebro säger en sak en dag och en annan sak den andra. Karolina Wallström, som var Staffan Wermes närmaste när Liberalerna (då Folkpartiet) senast styrde, står tyvärr inte särskilt stadigt i någon enda övertygelse.

Det är synd, för jag tycker frågan är för viktig för att tjafsa.

Det är 46 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *