Tror du satsningar på välfärden eller skattesänkningar är vägen framåt?

Jag har i möjligaste mån försökt koppla bort politiken över sommaren för att umgås med familj och bara vila. Det har ju varit olidligt varmt, så det har behövts. Men, ibland har politiken så klart gjort sig påmind, någon har velat prata eller hört av sig med frågor.

En vanlig åsikt är att valet är svårt. Jag har förståelse för att det inte är särskilt lätt att hänga med i alla svängar och detaljer, skilja alla politiker från varandra och fundera på vilket utspel av alla man ska tro på.

Men, egentligen kokar valet den 9 september ner till detta: Tror du satsningar på välfärden eller skattesänkningar är vägen framåt? Beroende på hur du svarar på den frågan kommer valet bli lättare.

Det är 43 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *