En punkt på att-göra-listan

I morgon börjar jag jobba igen efter en varm semester! Jag har bara en punkt på att-göra-listan:

”Vinna valet 9 september!”

Det är så oerhört viktigt att Sverige får fortsätta den utvecklingen vi är inne på nu. Internationella mätningar och medier hyllar vårt land och det vi gör här. Örebro går som tåget, visserligen med stora utmaningar, men få kommuner i Sverige har en så gynnsam utveckling som vi. Och ärligt talat – vill vi rösta för en regionledning som tar Nya Karolinska till Örebro och privatiserar vården på det sättet stockholmsmoderaterna gör?

Nej. Det vill vi inte.

Kom därför med och jobba för en socialdemokratisk valseger! Kontakta mig här så berättar jag vad just du kan göra.

Det är 42 dagar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *