Man måste inte vara mot allt (eller emot) Wallström

På Liberalernas valaffischer står det ju ”Mot extremism”, och kan tolkas på två sätt. Antingen är partiet mot/emot extremism, eller så är partiet på väg mot att bli extremistiskt. Det har lockat till skratt.

Extremism är ju lätt att vara emot. Men, måste man vara emot precis allt? I dagarna invigdes nya Änglandaskolan, och nu visar det sig att även den är Liberalerna emot. De tycker nämligen att de vet bättre än rektorer och profession om lokalernas lämplighet för elever med särskilda behov.

Det är tyvärr inte första gången Liberalerna och Karolina Wallström intar en sådan position – att de vet bättre än rektorerna. Det är olyckligt att ta det så långt som att göra föräldrar och elever oroliga, i onödan.

Det är 18 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *