Pride – låt alla känna kärlek!

Tyvärr hann jag inte hem till årets Pridetåg, då jag var och firade min mamma som fyllt 60 år på annan ort i Sverige. Men jag var med i själ och hjärta. Av bilderna att döma blev årets tåg rekordlångt! Roligt!

Pride ligger mig varmt om hjärtat och jag vill att budskapet – alla människors lika värde ska genomsyra samhället. Kärlek är bra. All kärlek är bra kärlek. Är det något den här världen behöver mer av så är det kärlek.

Det är 15 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *