Ett viktigt val för kvinnor och äldre

För att vi ska kunna ha den välfärd vi vill måste välfärdens hjältar, personalen, ha det bra. Socialdemokraterna går till val på att höja statusen för personalen, genom fler kollegor, mer inflytande och högre lön. Det är viktigare än skattesänkningar.

Idag skriver Kenneth Nilsson ihop med Kommunal om hur viktigt valet är. Jag håller med dem!

Det är 13 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *