Skattesänkningar är inte vad välfärden behöver

Nu är det snart bara en vecka kvar och varje dag har jag nya samtal med örebroare. Många kan tycka att valet är lite krångligt, men det är det egentligen inte.

För när du funderar på alla frågor du har kring skolan, kring vården eller kring antalet poliser, ställ dig då frågan: blir någonting av det här bättre av skattesänkningar för rika, er drabbas det (och du) av om skattesänkningar skulle bli vägen vi tar?

I så fall, varför då rösta på en sådan väg?

Det är 8 månader kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *