En vecka kvar – in i kaklet nu!

Jag har idag kampanjat på mitt Väster, först vid löpningen vid Karlslunds motionscentral och sen på SOS-dagen i parken mellan Varberga och Oxhagen. Där träffade jag massor av folk och pratade stort och smått.

Det är verkligen bara en vecka kvar nu, och stödet för Moderaterna fortsätter att sjunka. Alliansen är ohjälpligt efter de rödgröna. Men vi är inte hemma. Mer behöver göras.

Kom med du också!

Det är en vecka kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *