Mindre än 100 timmar till vallokalerna stänger

Politik handlar om val. Ibland pratas det om att vi politiker pratar mer om vad andra vill än vad vi vill. Det stämmer inte, men vi måste också få prata om de val som människor har att göra på söndag.

Och då gäller det att beskriva vad valet handlar om. Och valet handlar om huruvida Örebros utveckling, med bostadsbygge och företagsetableringar, ska fortsätta eller om stoppolitiken från när borgarna sist styrde, med Folkpartiet och Moderaterna i spetsen, ska tillbaka? Ska välfärden utvecklas med mer resurser, eller ska skatten sänkas för den som har det bäst?

Du gör ett val. Och ditt val är viktigt.

Det är 4 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *