Härliga möten vid valstugan!

Många människor har jag fått prata med i valstugan idag. Jag tycker det är roligt, att få träffa människor, lyssna på deras frågor och svara på vad Socialdemokraterna tycker. Vi är självklart där varje dag fram till valet.

Annars är det mycket nu! Det som inte är gjort på söndag klockan 20.01 är inte gjort. Då är det för sent. Då måste även du ha gjort ditt – röstat!

Det är 3 dagar kvar till valet.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.