Nu är vallokalerna öppna! Rösta nu för ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige

Nu är valdagen verkligen här. Idag kan du rösta för ett Sverige med fler jobb och en bättre välfärd, ett län med en sjukvård som kortar köer istället för att sänka skatterna och ett Örebro som fortsätter att utvecklas.

Nu väljer du. Idag är sista dagen att rösta. Klockan 20.00 är det för sent. Har du frågor och funderingar kring valet – skriv då till mig på [email protected] så försöker vi reda ut det.

I och med detta blogginlägg har jag också hållit det vallöfte jag avgav för prick ett år sedan idag. Jag har bloggat ett inlägg varje dag sedan 9 september 2017. 365 stycken om stort till smått, några långa och några korta. Jag tackar alla som har läst och kommenterat. Jag kommer att fortsätta att blogga, givet att jag får ert förtroende att fortsätta vara politiker, men inte varje dag. Men ofta.

Tack för ert förtroende denna mandatperiod. Nu siktar jag på fyra nya år.

Idag är det val i Sverige. Det är tolv timmar till vallokalerna stänger.

Publicerat av

John Johansson

En 36-årig socialdemokrat, ordförande i Socialnämnd öster, förste vice ordförande i Programnämnd Social välfärd, vice ordförande i Brottsförebyggande rådet, och ledamot i Kommunfullmäktige. Boende på Väster. Gillar min familj, fotboll, litteratur, musik och film – och politik.

En kommentar till “Nu är vallokalerna öppna! Rösta nu för ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige”

 1. Tack för dina blogginlägg och att du höll ditt löfte.
  Tack också för att du törs ta debatt, till skillnad från vissa andra.

  Jag tycker att du gjort dig väl förtjänt av personkryss från många av de som kommer att välja S.
  Du leder förtroendeligan inom ert parti.

  Alla människor vill ha ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige. Jag vet ingen som inte vill ha det.
  Ganska många har valt ett annat parti för att nå det målet i år.
  Opinionsundersökningar tyder på det.
  Vi har en spännande kväll och natt att se fram mot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.