Middagsdags

Det blev rester till middag.  Kycklingen och nudlarna som blev över igår samt hemgjord jordgubbskräm till efterrätt.

Krämen gjorde jag med hemplockade  jordgubbar( från frysen), lite pressad citron, en aning råsocker och lite vatten.  Redde av med potatismjöl och sen var den klar att äta.  Med smak av sommar!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *