Snabblunch

När man håller på att jobba är det viktigt att lunchen går snabbt att tillaga. Det allra bästa är förstås om någon annan lagar den men sån tur har man ju inte alltid. I alla fall inte jag och inte idag.

Därför blev det potatisgratäng (rester sen i tisdags), pepparsalami, melon och tomat. Snabbt, men ändå gott!

Pepparsalami med tillbehör

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

2 reaktioner till “Snabblunch”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *