Smördegsinbakad korv

Smördegsinbakad korv med "setchup"!

Hittade en förpackning färdigkavlad smördeg och ett paket grillkorv i kylen. Det fick bli till lunch idag.

1. Dela smördegen i 8 delar.

2. Dela 4 grillkorvar på mitten så det blir åtta mindre bitar.

3. Vispa ett ägg och pensla smördegsbitarna.

4. Lägg på korvbitarna, krydda med paprikapulver och lägg en ostskiva på varje korvbit.

5. Vik ihop till små paket och lägg på en plåt.

6. Pensla med ägg. Strö på sesamfrön, chiliflakes och riv rikligt med parmesanost på korvpaketen.

 

7. Grädda i 225 º i cirka 10 minuter.

8. Servera med en blandning av senap och ketchup, ”setchup”!

De här små korvpaketen smakar mycket bra sena kvällar som nattamat också!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *