Fredagsplock!

Fredagar är lika med taco hos många. Hos oss blir det ofta plockmat. Den här fredagen var inget undantag.

Grillad kyckling, färska champinjoner, vitlöksbröd, melon, mozarella med basilika och koriander, guacamole samt smördegsskruvar med parmesan och chiliflakes. Väldigt gott, nackdelen är väl att man äter väldigt mycket innan man känner sig klar att gå från bordet.

En första plocktallrik...det blev fler!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *