Pytt i panna

Kokplattan i vardagsrummet har fått göra nytta igen. Det blev pytt i panna till lunch. Potatis som blev över hos mamma när vi åt middag där igår, korv, schalottenlök, chili, salt, peppar, curry och persilja. Till det ett stekt ägg och rödbetor.

Nu är vi mätta och nöjda ett tag igen!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *