Måndagsnudlar

Medan sonen satt med sin läxa fixade jag middag. På skärbrädan hackade jag vitlök, salladslök, ingefära, chili, paprika, salladsärtor, kyckling, tomater, ruccola och thaibasilika.

Ingredienserna på skärbrädan.

Med olivolja i pannan stekte jag allt utom ruccolan och basilikan. Efter en stund slog jag på 1-2 msk japansk soja, 1 msk oystersauce och 1/2-1 tsk sambal oelek. Det fick puttra en kort stund innan jag blandade i de färdigkokta äggnudlarna, ruccolan och thaibasilikan.

I stekpannan.
Färdigt för servering!

Sonen kommenterade rätten med att fråga vad det var för kryddor i….det smakade så gott tyckte han!

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *