Lunchpasta

Idag fixade jag en snabb pasta till lunch. Medan pastan kokade på spisen stekte jag bacon knaprigt i ugnen.

När pastan runnit av blandade jag den med 1 msk smält smör och 3/4 dl creme fraiche med smak av chili och paprika.

En näve ruccola och nyriven parmesan toppade det hela. Gott en varm sommardag!

image

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *