Melon- och mozarellasallad till min goda paj.

Mitt nya växthus har för första gången fått tjänstgöra som lunchservering. Eftersom det är byggt för att kunna kombinera både växthus och uterumsfunktion passade det alldeles utmärkt att servera lunch vid odlingsbordet.

image
Pajen fick lite för mycket färg men den smakade lika gott som vanligt!

Jag bjöd på min goda parmesan- och chilipaj. Till den gjorde jag två olika sallader. En med isbergsallad, paprika, tomat, vårlök och salladsärtor. Jag gjorde även en god melonsallad.

image
Melonsalladen blev lyckad!

Melonsallad

1 honungsmelon

1 cantaloupe

1/2 kruka basilika

1/2 lime

1/2 röd chili

1 mozarellaost

1. Dela melonerna i munsbitar.

2. Hacka chilin fint och basilikan grovt och blanda i det.

3. Skär ner mozarellan i kuber.

4. Pressa över saften från limefrukten och låt allt dra en stund innan servering.

Publicerat av

Katarinas spis

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 19-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

2 reaktioner till “Melon- och mozarellasallad till min goda paj.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *